Kerstpakket voor bewoners van Parkhof


<p>V.l.n.r.: Imca Telkamp (Parkhof), mevrouw Den Boesterd- van Renswoude (bewoonster), Vivian de Wit (FTE Groep), Valentina Ortega Fernandez (FTE Groep), meneer Maaswinkel (bewoner) en Martijn Camphens (FTE Groep). (Foto: Johan Maaswinkel)</p>

V.l.n.r.: Imca Telkamp (Parkhof), mevrouw Den Boesterd- van Renswoude (bewoonster), Vivian de Wit (FTE Groep), Valentina Ortega Fernandez (FTE Groep), meneer Maaswinkel (bewoner) en Martijn Camphens (FTE Groep). (Foto: Johan Maaswinkel)

(Foto:)

Kerstpakket voor bewoners van Parkhof

Vleuten -  Vorige week zijn alle bewoners van het verpleeghuis Parkhof, onderdeel van de Rijnhoven verwend met een kerstpakket. 

Van advocaat met slagroom tot lekkere koekjes en chocolade. De bewoners vonden het een feestje om uit te pakken en de reacties waren positief: “Jullie brengen de zon bij ons naar binnen”, aldus de 98- jarige mevrouw Den Boesterd- van Renswoude, die samen met de heer Maaswinkel de pakketten in ontvangst mocht nemen en de mensen van FTE Groep namens de bewoners bedankten. Het mag buiten dan wel koud zijn, maar FTE Groep heeft met deze attentie alle bewoners van het verpleeghuis Parkhof een warm hart toegedragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden