Logo brugutrecht.nl


Vanaf de start was PVCV de bovenliggende partij. Met 6-0 veegde PVCV de kansloze opponent totaal van het veld.
Vanaf de start was PVCV de bovenliggende partij. Met 6-0 veegde PVCV de kansloze opponent totaal van het veld.

PVCV promoveert overtuigend naar de tweede klasse

Er zijn enkele mooie feestjes gevierd door de mannen van Erwin Luiten. "Donderdag en zaterdag is de promotie wel gevierd ja. Maar dat hadden we ook wel verdiend", opent de oefenmeester. Niet zozeer de zege, maar wel de hoogte daarvan kwam als een verrassing. PVCV speelt komend seizoen in de tweede klasse.

Regio - "Onze scout Mike Voorneveld was naar WCR wezen kijken in de wedstrijd tegen Excelsior'20. Daar had hij een goede ploeg gezien met aanvallende kwaliteiten. Inderdaad, WCR is niet voor niets als tweede geëindigd in de derde klasse met 52 punten", zegt Luiten.
Vanaf de start was PVCV de bovenliggende partij. De 1-0 viel snel, Ivo Baars nam de openingstreffer voor zijn rekening.
De tweede treffer was voor Roel Nieuwenhuizen.
De derde treffer nog voor de rust was van Nick Vermeulen. Na de thee veranderde het spelbeeld nauwelijks. WCR gaf steeds meer ruimte weg en PVCV kon steeds verder weglopen.
Martijn Steenhof maakte de 4-0 met een zeer bekeken kopbal. De 5-0 was weer voor Nick Vermeulen. De zesde treffer was het afscheidscadeau van Steenhof aan PVCV.

De score had nog hoger kunnen uitvallen.

"Ik wilde het graag die avond afmaken. Omdat het maar een beslissingswedstrijd betrof, en niet uit en thuis, werd er toch anders gespeeld. WCR heeft een keer de lat en de paal geraakt, maar eigenlijk is de zege nooit in gevaar geweest. We waren gewoon de betere ploeg", meldt Luiten.

Tegenstander

Komend seizoen speelt PVCV in de tweede klasse. Ook SCH'44 uit Harmelen zal daarin actief zijn. Opvallend verschil is dat er bij PVCV helemaal niet betaald wordt. Met deze promotie komt de Vleutense ploeg wel in een voetbalsegment terecht waar zij niet eerder was.

Versterkingen

"Ik denk wel dat er versterkingen nodig zijn komend seizoen. Maar ik heb me daar niet meer mee beziggehouden. Ik ga naar SCH'44 om daar het tweede team te trainen en dan is het komende seizoen niet meer aan mij. Ik heb begrepen dat er achter de schermen wel aan gewerkt is", besluit de trainer.

Reageer als eerste
Meer berichten