Logo brugutrecht.nl


Mariska Messink van Rabobank en twee leden van de werkgroep Waterveld. Volgende week wordt het waterveld al aangelegd. Foto: Lotte Knottnerus
Mariska Messink van Rabobank en twee leden van de werkgroep Waterveld. Volgende week wordt het waterveld al aangelegd. Foto: Lotte Knottnerus

Laatste zet voor waterveld

Een lang gekoesterde wens van hockeyvereniging Fletiomare kwam zaterdag uit. De club, die in Leidsche Rijn actief is, wist met dank aan ouders van jeugdleden en hoofdsponsor Rabobank in één keer een bedrag van maar liefst 6.300 euro bijeen te halen met een slotactie zodat het lang gewenste waterveld voor de hockeyvereniging kan worden aangelegd.

Regio - Zaterdag werd de opbrengst van deze RBO Waterveld Slotactie aangeboden onder grote belangstelling van veel leden. Jeugdleden van Fletiomare konden een Jongerenrekening afsluiten. Per rekening is een bedrag voor het Waterveld gedoneerd.
"Een fantastisch resultaat dat door RABO mogelijk is gemaakt in samenwerking met ouders van jeugdleden op een feestelijke actiedag als deze", liet een blije voorzitter Gert de Vries van Fletiomare weten.
De grote sponsorbijdrage is het slot van een seizoen waarin de jeugdleden, ouders en sponsors van Fletiomare met allerlei acties hebben bijgedragen aan het grote bedrag dat nodig is om het hoofdveld te vervangen, van het inzamelen van statiegeldflessen, oliebollenverkoop, het Diner à l'Eau met ruim honderd gasten tot aan de Grote Fletio-Veiling met veilingmeester Barry Atsma.
???????De aanleg van het veld gaat volgende week al van start zodat komend seizoen alle spelers van Fletiomare al trainen en spelen op het nieuwe veld. "Een waterveld, anders dan de huidige semi-watervelden, is in het moderne hockey de eigentijdse ondergrond om op te spelen. Het spel gaat sneller en door de verende ondergrond is het minder blessuregevoelig voor de spelers." Dubbele winst dus voor de hockeyvereniging. ???????Op de feestelijke dag werden ook twee all inclusive arrangementen beschikbaar gesteld voor de familiedag van het EK Hockey in Amsterdam deze zomer.

Reageer als eerste
Meer berichten