Logo brugutrecht.nl


Zomerfeest Jenaplanschool Zonnewereld

Op 5 juli 2017 had Jenaplanschool Zonnewereld zijn jaarlijks terugkerende zomerfeest. Buiten op het plein was het één groot feest.

Vlaggetjes markeerde het feestterrein waar ouders, kinderen, meesters en juffen zich vermaakten. De kinderen konden rennen over een stormbaan, hangen aan een spijkerbroek, stok vangen, muntjes in de zandbak zoeken en deze dan inruilen voor een ijsje bij de meesters. Die zich voor de gelegenheid “zomers” gekleed hadden. Jesse uit groep 8 van de Vuursteen kon het langst aan een spijkerbroek hangen. Hij is maar liefst 2 minuten en 4 seconden blijven hangen!

Er waren dit jaar ook diverse optredens. Er werd gedanst en gezongen door de kinderen van Zonnewereld. Sophie uit groep 2 van de Bloemenzee zong een prachtig duet met haar vader. “Ik ben toch zeker Sinterklaas niet.” De juffen en meesters konden ook niet achter blijven zij zongen een bedank lied voor de hulp van alle ouders in het afgelopen schooljaar. Want wat moet er veel gebeuren op een basisschool! Het groene schoolplein moet onderhouden worden, excursies, schoolreisjes, kamp, schoonmaken, pleinwacht. Teveel om op te noemen. Ouders bedankt! Ook tijdens dit spetterende zomerfeest hebben veel ouders en ex leerlingen geholpen. Er waren heerlijke salades, de barbecue werd bemand, broodjes uitgedeeld, opgebouwd, opgeruimd, de muziek verzorgd, suikerspinnen uitgedeeld enz. Kortom met elkaar werd het een fantastisch feest!

Reageer als eerste
Meer berichten