Logo brugutrecht.nl


Jeugd van PVCV in het nieuw

Kledingplan voor de jeugd van PVCV

Vanaf het nieuwe seizoen speelt de gehele jeugd van PVCV in dezelfde kledinglijn. Afgelopen zaterdag werden tijdens de Kick off van het seizoen bijna 900 jeugdleden van het nieuwe PVCV tenue voorzien. Op de Kick off was het dan ook een gezellige samenkomst van teams welke vol belangstelling en verwachting hun nieuwe tenues kwamen passen. Iedereen is super enthousiast over de moderne strakke kledinglijn van Beltona.

Het kledingplan is een initiatief tot het creëren van gelijkheid binnen de vereniging (selectie en breedte). Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door drie sponsoren Simpel.nl SIM only mobiele abonnementen, woninginrichting Thuys in wonen en slapen , en de Plus supermarkt Giel Smits, welke zich voor de komende jaren aan PVCV hebben verbonden.

Na af afloop van de oefenwedstrijden van de jeugd werden de drie hoofdsponsors op de Kick Off door het bestuur onder leiding van Joep de Munnik dan ook feestelijk in het zonnetje gezet!

Kick off voetbal seizoen

Naast de uitreiking van de nieuwe tenues, werden door de materiaal commissie alle wedstrijdmaterialen aan de 70! teams uitgereikt. Daarnaast was het een gezellig samen zijn, dat altijd in het teken staat van een specifiek onderwerp.

Nieuwe spelvormen voor de Jeugd

Dit jaar stonden de door de KNVB ingevoerde spelvormen voor de jeugd centraal . Zestien jeugdteams van PVCV in de leeftijdscategorieën 8 en 9 jarigen speelden in hun nieuwe tenues oefenpartijen tegen Kampong. Vier wedstrijden ter gelijker tijd werden er gespeeld op één groot speelveld. Veel bal bezit voor de spelers en voor de toeschouwers een waar schouwspel. Een kleiner speelveld is even wennen , maar wordt nu al gezien als een verbetering voor het vergroten van de technische vaardigheden van de jongste leeftijdsgroepen.

Aansluitend was er nog de streekderby tussen PVCV 1 en de Meern 1 , welke door onze buren werd gewonnen met 1-4.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox