Logo brugutrecht.nl


David Schonewille uit Vleuten schittert in het theater met de musical '13'. Foto: PR/FanWork Musicals
David Schonewille uit Vleuten schittert in het theater met de musical '13'. Foto: PR/FanWork Musicals

Vleutense David schittert in theater met musical

Vleuten/Regio - David Schonewille uit Vleuten straalt zaterdag 4 november op het toneel tijdens de première van '13 de musical' in het Fulco Theater in IJsselstein. Een hilarische musical, over volwassen worden en over het ontdekken dat 'cool' soms iets is, wat je als laatste verwacht.

Na 105 shows op Broadway en tal van shows op West End, is de musical nu voor het eerst in Nederland te zien. FanWork Musicals haalt de musical 13 naar het theater. De musical waarin Ariana Grande straalde, wordt nu neergezet door onder andere musicalster David uit Vleuten. Na weken repeteren is hij er helemaal klaar voor. "Ik kan niet wachten om het publiek kennis te laten maken met de meeloper Eddy'', aldus David.

Nerd. Model. Atleet. Mooiste meisje van de klas. Wannabe. Dit zijn vooroordelen die zomaar een leven lang op je geplakt kunnen blijven; 13 is een musical over erbij horen of extra opvallen. Evan Goldman is weggeplukt uit zijn 'hogesnelheid tienerjaren' in New York City en dankzij de scheiding van zijn ouders, neergestreken in een slaapstadje in Indiana.

Omsingeld door de doorsnee high school-leerlingen, moet hij zijn plekje bemachtigen op de populariteitsladder. Kan hij een comfortabele plek in deze voedselketen veroveren… of bungelt hij straks onderaan met de verschoppelingen? De musical 13 is in november en december in verschillende theaters in Nederland te zien. Meer informatie en kaarten via de website: www.13demusical.nl/tickets.

Meer berichten
Shopbox