Logo brugutrecht.nl


Zingen, dansen en acteren: proeflessen RTL Talent Academy in Vleuten

Jongeren in Vleuten die houden van zingen, dansen en acteren kunnen na de herfstvakantie terecht voor proeflessen musical in de Weide Wereld. Ervaren en professionele docenten van de RTL Talent Academy begeleiden de leerlingen van 10 tot en met 14 jaar tijdens de wekelijkse zang-, dans- en acteerlessen. Iedereen is welkom: er zijn geen audities voor de Teensclub. Ook zijn er lesprogramma’s voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Het draait bij de musicallessen om het plezier van zingen, dansen en acteren. Repeteren voor een echt optreden is leuk en daarnaast ook leerzaam en inspirerend. Bovendien leren kinderen op een bijzondere manier samenwerken, met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren.

Ontwikkeling
De docenten die de leerlingen begeleiden dagen de kinderen door middel van de musicallessen uit het beste uit zichzelf te halen. Zo geven zij hun leerlingen de kans zich optimaal te ontwikkelen; ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden die komen kijken bij een musical, zoals zelfvertrouwen, samenwerken en doorzetten en fantasie. Ieder kind is welkom en kan mee doen op zijn of haar eigen niveau.

Voorstellingen
Alle kinderen spelen allereerst in een kleinschalige wintervoorstelling, in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek. Daarna is er de grote eindvoorstelling: samen met andere groepen in het midden van het land optreden voor een groot publiek.

Extra’s voor de leerlingen
De musicalschool is partner van de RTL/RTL Telekids ‘familie’. Dat biedt leerlingen speciale kansen en leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s en leuke win-acties.

Teens kunnen zaterdagmiddag voor musicallessen naar de Weide Wereld aan de Teunisbloemlaan 50. Meer informatie en inschrijven voor een proefles: www.telekidsmusicalschool.nl en www.rtltalentacademy.nl of bel: 033 - 8886955.

Meer berichten
Shopbox