Logo brugutrecht.nl


Column: Sport verbroedert…

Die Lieke Martens.. voetbalster van de wereld! En terecht.. Deze 24-jarige linksbuiten schitterde afgelopen zomer bij het EK in eigen land en nu speelt ze bij het vrouwenteam van FC Barcelona. Vrouwenvoetbal is de afgelopen zomer dus populairder geworden dan ooit. Lieke is een nieuw idool voor voetballende kinderen. Sport verbroedert. Samen sporten en bewegen is leuk en gezond.

Zo vindt ook Lint-Wurmpie... Dit najaar is er op 19 november het Lint-Wurmpie seizoensloopje herfst, waarbij kinderen diverse hardloop-clinics krijgen van jeugdtrainsters. Dit alles bij Castellum Café, binnen de muren van Castellum Hoge Woerd. En op 27 december, de dag na Kerst, is er weer een beweegdag in het Zwembad Fletiomare, het Spetter Spektakel. Kinderen kunnen daar leren duiken en snorkelen van duikschool Diveplace. Verder is er aquadance van Zwembad Fletiomare zelf. Partner ABC Fysiotherapie is zowel op 19 november als 27 december aanwezig met een sportieve en leuke beweegclinic. Kinderfysiotherapeuten zijn aanwezig voor advies betreffende motoriek.

Trouwe partners Cool Bear Limonade en PLUS Giel Smits zullen gezonde drank en tussendoortjes verzorgen. Wat ook verbroedert is kinderyoga. Er is een grote druk op het presteren van kinderen. Bij kinderyoga kunnen kinderen op een ontspannen en creatieve manier zichzelf zijn en heerlijk bewegen in een groep.

Informatie over activiteiten is te vinden op www.lint-wurmpie.nl. Lint-Wurmpie is ook te volgen op Facebook en twitter: @lintwurmpie.

Debbie Peek

Meer berichten
Shopbox