Logo brugutrecht.nl

Innovatieve leerkrachten van obs De Klimroos openen hun MAAKlab

Na twee jaar voorbereiden, innoveren en leren is het eindelijk zover. Obs De Klimroos opent de deuren van het MAAKlab! Wetenschap, techniek, programmeren, onderzoeken en design komen daar bij elkaar.

Feestelijke opening
Tijdens deze feestelijke opening op woensdag 15 november kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen in dit lab. De opening start om 12.15 uur voor kinderen en ouders van obs De Klimroos met een spectaculaire zelfgemaakte kettingreactie. Vervolgens zijn de deuren van het MAAKlab tussen 14.30 en 16.00 uur geopend voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Wat kun je zoal verwachten op 15 november? Maak die dag eerst een creatief plan in de brainstormruimte en ga dan de slag in de werkplaats. Kinderen en hun ouders kunnen in het MAAKlab bouwen, ontwerpen, creëren en maken. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er veel materiaal veel om uit te proberen en zelf te maken.

En daarna?
Na deze feestelijke opening zal de ruimte gebruikt worden door de leerlingen van obs De Klimroos. Zij zullen hier hun onderwijs verbreden en verdiepen door zich voor te bereiden op de onvoorspelbare toekomst. Vaardigheden als samenwerken, probleemoplossend vermogen, creativiteit, analyseren en doorzettingsvermogen worden hier extra aangesproken.

Voor meer informatie kijk op www.obsdeklimroos.com of op Facebook van basisschool de Klimroos of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de directeur van de school, Annelies Meijer (030-6620004).

Meer berichten
Shopbox