Open dag bij yogastudio in Vleuten

De meeste Vleutenaren kennen het karakteristieke pand ‘De Appelbloesem’ aan de Stationsstraat 34 wel. Het huis is in 1893 gebouwd voor de burgemeester van Vleuten. Later werd het pand uitgebreid met een bedrijfsruimte, waar onder meer slagerij Van Zoeren, de Vleutense Dorpsbarbier Ad van Zoeren en Aukje Styling waren gevestigd. Begin dit jaar is de ruimte verbouwd tot een lichte en sfeervolle yogastudio. Op zaterdag 11 november is er een open dag.

Een nieuwe studio, maar Yoga Lilian Bensdorp bestaat al 5 jaar. Eerst werd er les gegeven op de Schoolstraat, later op bedrijventerrein De Wetering en nu dus op de Stationsstraat. Op zaterdag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur is er een open dag. Belangstellenden kunnen binnenlopen om de nieuwe studio te bekijken, kennis te maken, vragen te stellen en een kopje thee of een smoothie te drinken.

Tijdens de open dag kun je ook meedoen met een van de gratis introductielessen om te ontdekken of (kinder)yoga of mindfulness iets voor je is. Door yoga ontwikkel je meer flexibiliteit, een soepeler, sterker en gezonder lichaam en balans tussen lichaam en geest. Bij Yoga Lilian Bensdorp zijn de groepen klein, persoonlijke aandacht staat voorop.

Naast yogalessen voor volwassenen worden er in de studio ook yogalessen voor kinderen en mindfulnesstrainingen gegeven. En vanaf november op maandagochtend ook lichtere yogalessen voor ouderen. Op tijden dat er geen les wordt gegeven is de ruimte te huur.

Kijk voor meer informatie over de open dag en de gratis lessen op www.yogalilianbensdorp.nl.

Meer berichten