Logo brugutrecht.nl

Verzamelaarsbeurs en Postzegelavond

Zaterdag 18 november organiseert Postzegelvereniging Postfris ’68 – Vleuten – De Meern een verzamelaarsbeurs. Uw kennis over verzamelgebieden kunt u uitwisselen met uw mede hobbyisten. Er is weer een groot aanbod van postzegels, landen en thema’s, om uw verzameling uit te breiden. Voor advies en taxatie kunt u ook terecht. De toegang is gratis.

De verzamelaarsmarkt wordt 18 november gehouden in De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern. De zaal gaat open om 9.00 uur en we stoppen om 12.00 uur.

Dinsdagavond 18 november bent ook u van harte welkom bij postzegelvereniging Postfris’68. Bent u geïnteresseerd in landen- of thematische verzamelen of zoekt u die ene nog ontbrekende zegel, grote kans dat u bij onze vereniging slaagt. Tijdens de veiling kunt u meebieden op een gevarieerd aanbod van zeer gunstig geprijsde kavels met postzegels Nederland, Europa en Wereld in boeken, series en motief. De kratten met postzegelalbums waarin ‘elke zegel voor 5 eurocent’ staan ook deze avond weer voor u klaar kortom er is volop gelegenheid om te ruilen, kopen en verkopen.

Dinsdagavond 18 november vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in De Schalm, Oranjelaan 10 De Meern, de toegang is gratis. Voor informatie over de beurs, verenigingsavond en lidmaatschap kunt u bellen of mailen met het secretariaat. Telefoon 06-41191128, email: secretariaat.postfris68@Gmail.com

Meer berichten
Shopbox