Logo brugutrecht.nl


Kunst uit de wijk laat je de buren op een andere manier bekijken.
Kunst uit de wijk laat je de buren op een andere manier bekijken.

Genieten van kunst uit de wijk in galerie De Pijler

De Meern - In het weekend van 18 en 19 november kunnen buurtbewoners in buurtcentrum de Pijler kennis maken met het werk van diverse buurtbewoners.

Ook presenteren docenten en cursisten van de creatieve cursussen uit het buurtcentrum hun werk. De expositie wordt georganiseerd door mevrouw van Leeuwen, die zelf haar keramiek zal tentoonstellen.

Creatief

Bij de tentoonstelling zijn onder andere keramiek, schilderijen en handgemaakte doosjes te zien, allen gemaakt door creatieve buurtbewoners. Ook docenten en cursisten van de aquarellen, intuïtief schilderen, kaarten maken en mozaïek tonen hun werk. Deze cursussen worden gegeven in buurtcentrum de Pijler. Mevrouw van Leeuwen wil met de expositie laten zien hoeveel mensen in de wijk creatief werk maken. Buurtbewoners kunnen elkaar bij de expositie ontmoeten en het werk bekijken. Ook kunnen ze op laagdrempelige manier kennis maken met de creatieve activiteiten in de Pijler, om te kijken of het ook iets voor hen is. Hoe meer creatieve zielen, hoe meer vreugd.

De expositie is zaterdag 18 november van 15:00 tot 17:00 uur en zondag van 19 november van 11:00 tot 17:00 uur te bewonderen. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Buurtcentrum de Pijler, Bovenpolder 80, Veldhuizen, De Meern.

Meer berichten
Shopbox