Logo brugutrecht.nl

De Meern moet reeks volhouden

REGIO – VV De Meern van trainer Joël Titaley verloor de laatste competitiewedstrijd op zondag 24 september met 2-1 bij HSC'21 in Haaksbergen. Daarna bleef het zes wedstrijd ongeslagen. Zondag komt koploper UNA uit Veldhoven langs en die club wil terug naar de tweede divisie. Bij VV De Meern hebben ze een keepersprobleem. Trainer Titaley liet al weten dat beide doelmannen kwaliteiten hebben en dat een keuze lastig is. Het wordt lastig zondag; de Merenezen moeten hopen dat het aanvallende duo El Bennay en Den Haag in vorm is.

PVCV speelt thuis tegen Hooglanderveen dat drie seizoenen geleden de Vleutenaren van promotie afhield. Opvallend in de uitslagenreeks van Hooglanderveen is de 1-4 overwinning uit bij FC Abcoude en de kleine nederlaag tegen topteam NVC. De ploeg kan dus verdedigen. Aanvallend zijn de cijfers minder goed. De 1-4 tegen FC Abcoude meegerekend scoorde Hooglanderveen in de andere zes wedstrijden slechts zes doelpunten. Het kan best wel een schaakwedstrijd worden op sportpark Fletiomare-oost.

UVV speelt zondag de derby thuis tegen DWSV, een stugge en sluwe ploeg. UVV zal zich daartegen moeten wapenen. UVV moet deze wedstrijd winnen, maar trainer Renato Dijksterhuis heeft het moeilijk. Hij heeft nog enkele bepalende spelers die ontbreken. Daarnaast is de selectie niet echt evenwichtig samengesteld. Hij draait vooral op het scorende vermogen van de jonkies in zijn team, die nog uitkomen in de A1. Met achttien goals na zeven wedstrijden lijkt het wel mee te vallen met het scoren. Daarbij moet je wel bedenken dat UVV acht goals scoorde tegen laagvlieger Odijk en vier maal scoorde tegen 't Goy. Pieken en dalen dus tot nu toe.

Meer berichten
Shopbox