Logo brugutrecht.nl


PVCV kreeg met 5-0 klop van Kampong.
PVCV kreeg met 5-0 klop van Kampong.

PVCV krijgt tikkie op de neus

REGIO – Westlandia–VV De Meern (2-1) was eigenlijk een duel uit de staart van de derde divisie. De Naaldwijkers hadden voorafgaande aan dit duel een punt minder dan de formatie van trainer Joël Titaley. "Eigenlijk hebben wij het in de eerste helft weggegeven. We stonden niet goed in de duels en we waren steeds een stapje te laat. We speelden ook niet compact genoeg." De 1-1 was een counter uit het boekje. Giovanni Nicolaas was de speler die mocht afronden. "In de tweede helft lieten we wel meer strijd zien. We hebben onze wilskracht getoond. Maar dat is juist tegen een opponent als Westlandia niet genoeg."

Kampong–PVCV 5-0: Een kansloze missie bleek het te zijn in Utrecht. "Zij waren duidelijk de betere ploeg. Er was niets op af te dingen. Op alle fronten waren zij beter. Kampong heeft gewoon ene beter team", aldus trainer Ton Delfgou. Bij de rust was het 2-0. Na de derde treffer in het tweede bedrijf kreeg PVCV enkele kansen. Hierdoor leek het heel even een wedstrijd te worden. Dat kwam waarschijnlijk ook voort uit het feit dat Kampong even wat gas terug nam. Uiteindelijk liepen de Utrechters weg naar 5-0. PVCV moet het vizier maar gaan richten op Vriendenschaar. Een wedstrijd met mogelijkheden. PVCV zal wel effectief met de kansen moeten omgaan komende zondag.

VSC–UVV afgelast. De wedstrijd kon geen doorgang vinden. Waarschijnlijk omdat er gisteren teveel wedstrijden zijn gespeeld op het grasveld. Uitwijken naar kunstgras was geen optie voor VSC. Samen met VV De Dreef beschikken deze ploegen misschien wel over de meest dramatische velden van Utrecht. UVV heeft getraind onder leiding van de trainer Renato Dijksterhuis.

Meer berichten
Overig nieuws

Leven met Brel 9/11

Shopbox