Optreden Popkoor Elan op Kerstmarkt Vleuterweide
Optreden Popkoor Elan op Kerstmarkt Vleuterweide (Foto: Gertie Sloetjes)

Kleurrijk Popkoor Elan zong warme en sfeervolle liedjes op de Kerstmarkt in Vleuten

VLEUTEN - Popkoor Elan heeft zaterdag 16 december met veel enthousiasme en inzet mooie kerst en andere pop liedjes gezongen voor het winkelend publiek op De Kerstmarkt in Vleuterweide. Het koor, dat op de kerstmarkt met 65 leden sterk was, bracht mooie en sfeervolle nummers ten gehore. Het repertoire bestond uit o.a. Jingle Belle Rock, Merry Christmas maar ook Image van John Lennon, en prachtige Hallelujah van Leonard Cohen en Bohemian Rapsody van Queen.

Het publiek zong met de kerstliedjes lekker mee en reageerde enthousiast. Al met al een sfeervol en bijzonder optreden! En de uitstraling was mooi kleurrijk, met alle rode accenten. Zelfs toen de regen met bakken uit de hemel kwam ging met door met zingen van het speciale nummer Christmas Lullaby!

Het Popkoor Elan is in 2014 van start gegaan en staat onder de bezielende leiding van dirigent André Jansen en pianiste Elena Smirnova. De Elan koorleden – mannen en vrouwen - zijn erg enthousiast over het meerstemmig zingen en ook over het koor en haar mensen. Elan repeteert wekelijks op donderdagavond in De Schakel in Vleuten. Voorop staat dat we plezier hebben met z’n allen in het zingen. Mannelijke zangers zijn van harte welkom om zich nog aan te melden!

Meer berichten