Logo brugutrecht.nl

Manege Castellum huldigt clubkampioenen

DE MEERN - Afgelopen zondag werd de laatste onderlinge wedstrijd van het jaar gereden op manege Castellum in De Meern. De dressuurkampioenen waren al bekend geworden na de laatste dressuurwedstrijd in november en deze vaardigheids/springwedstrijd was ongekend spannend omdat er in het klassement nog van alles mogelijk was.

Uiteindelijk ging Joanna van de Kraats er op het laatste moment met de winst vandoor in de ponyrubriek, Wietske Bosschenbroek werd tweede en Loïs Tideman stond op de derde plek. Bij de paarden ging de eerste plaats naar Joy van Hilten, reservekampioen werd Marleen Schooleman en de derde plaats was hier voor Ralf Niesen.

In de paardendressuur stond Laura Brinkert op de hoogste tree van het ereschavot, Marleen Schooleman was wederom tweede en Annelot Hiele nam de derde plek in beslag. Bij de pony’s was het een dubbel voor Joanna van de Kraats op plaats één en was wederom Wietske Bosschenbroek de reservekampioen. Nikki Siebrand maakte met haar derde plek het podium in deze rubriek compleet.

Meer berichten
Shopbox