Er kwamen maar liefst 200 kinderen naar de eerste PUUR KIDS DISCO. Kay van de Bilt (midden) is initiatiefnemer van dit nieuwe evenement in Leidsche Rijn.
Er kwamen maar liefst 200 kinderen naar de eerste PUUR KIDS DISCO. Kay van de Bilt (midden) is initiatiefnemer van dit nieuwe evenement in Leidsche Rijn.

Kay organiseert grootste kinderdisco

LEIDSCHE RIJN - Een discofeest, maar dan voor kinderen. Dat was de grote wens van de 8-jarige Kay van de Bilt. Op vrijdag 19 januari was het dan eindelijk zo ver: de eerste editie van PUUR KIDS DISCO. Dat was zo'n succes dat Kay alweer druk bezig is met het plannen van een volgende editie!

PUUR is hét danceconcept voor 25+ met inmiddels 9 uitverkochte succesvolle edities achter de rug. Voor de start van PUUR DANCE komt Kay van de Bilt, 8 jaar, altijd even kijken hoe alles eruit ziet. En elke keer weer voelt hij die kriebel: "Papa, Mama! Ik wil ook zulke feesten geven, maar dan voor kindjes."

Jonge ondernemer

Het was de start van een jong enthousiast ondernemertje. "Na wat rondkijken kwamen we bij Muziekpodium Azotod terecht. Azotod reageerde heel erg enthousiast én wilden graag meedenken." Kay weet precies wat allemaal belangrijk en nodig is voor een geslaagd feest. Een échte DJ, vermaak en goed licht & geluid. DJ Gio Brown draaide de juiste beats, de schmink stond klaar. Mocht het nog nodig zijn, kon je je haar ook nog even laten pimpen. Een leuke foto maken in de Photo Booth en voor degene die dat dansen toch wel spannend vonden, was een potje tafelvoetbal. Of de kids konden lekker chillen in de zithoek. Ieder kindje droeg een kaartje met naam en telefoonnummer waarmee ze drankjes en snacks konden halen. De ouders konden blijven borrelen, maar dan wel in de brasserie. De discozaal was echt alleen voor de kids. Volwassen waren daar niet toegestaan! "Het was een enorm succes en wat een opkomst bij zo n eerste keer. Geweldig! Bijna 200 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar hadden de avond van hun leven."

Volgende editie

Ondertussen zijn Kay en de organisatoren weer een volgende editie van PUUR KIDS aan het plannen. Wil je erbij zijn? Houdt Kay in de gaten op Facebook.

Meer berichten