Foto: Joke Ederveen

Bridge mee op een Clubavond-Light

VLEUTEN - Bridgeclub DDS in Vleuten organiseert sinds kort een variant op de clubavond in een aparte groep. Geschikt voor startende bridgers die nog willen wennen aan het spelen op een club, of voor wie het al lang geleden is dat ze op een club hebben gespeeld. Het tempo ligt lager dan gebruikelijk en de sfeer is ontspannen doordat er een prettige mix is tussen het spelen van een wedstrijd en gemoedelijk kaarten. Sportief en gezellig!

In plaats van 6 rondes met 4 spellen, worden in de ‘Light-lijn’ 5 rondes met 3 spellen per half uur gespeeld. Er worden dezelfde spellen gespeeld als in de andere groep, zodat er naderhand wel vergelijk mogelijk is met wat door de ervaren bridgers werd gespeeld. Ook mag de systeemkaart als geheugensteun gebruikt worden bij het bieden en het (tegen)spelen. Als onverhoopt niet alle spellen gespeeld kunnen worden, heeft dat geen negatieve gevolgen voor de uitslag.

De starttijd is 19:40 uur en voor de ‘Light-lijn’ volgt al om 22:30 uur de uitslag.

Ook komen spelen bij DDS? Voor beide lijnen geldt dat twee avonden spelen gratis is en daarna kun je lid worden voor de rest van het seizoen voor slechts € 15,-. Informeer bij Joke, tel. 06 463 77 226 of Theo, tel. 06 29 02 2766 of mail naar dds@vanmunnen.info.

Meer berichten