Meisjes C2 is een van de 5 teams van HC Rijnvliet die zaalkampioen is geworden
Meisjes C2 is een van de 5 teams van HC Rijnvliet die zaalkampioen is geworden (Foto: HC Rijnvliet)

Zaalkampioenen Hockey Club Rijnvliet

LEIDSCHE RIJN - Hockey Club Rijnvliet is een van de snelst groeiende verenigingen van het land. Gestart in het seizoen 2016/2017 met veldcompetitie en vele nieuwe enthousiaste leden, hebben afgelopen maanden teams meegedaan met de zaalcompetitie. En niet zonder succes. Maar liefst 5 teams zijn kampioen geworden in de zaal!

De jeugdteams Jongens C1 en Meisjes C1, C2, D1 en D4 werden met volle overtuiging kampioen. In sommige gevallen met ongeslagen wedstrijden maar ook laatste spannende minuten en prachtige strafcorners. De laatste wedstrijden van de zaalcompetitie zijn gespeeld. Nu het weer wat langer licht is gaan de veldtrainingen binnenkort van start.

Extra waterveld in aanleg
Onlangs is besloten om een nieuw waterveld aan te leggen. HC Rijnvliet beschikt momenteel over twee hockeyvelden, een zand- en waterveld. Met de aanleg van het tweede waterveld loopt HC Rijnvliet voorop in de technische ontwikkeling voor alle leden en wordt het een aansprekende club in regio. Naar verwachting is het waterveld eind 2018 aangelegd en bespeelbaar.

Ook hockeyen?
Meld je dan aan als lid! Hockeyen bij HC Rijnvliet is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. De jeugd kan zich van 1 tot en met 21 april via de website aanmelden. Met name voor jongens is er volop plek. Het hockeyseizoen 2018/2019 start eind augustus 2018. Seniorleden en trimhockeyers kunnen zich het hele jaar door aanmelden en zijn ook van harte welkom!

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet telt 530 leden, verdeeld over 40 teams. Ook de jongste jeugd, van 3,5 tot 6 jaar, kunnen in de vorm kabouterhockey al spelenderwijs kennis maken met de sport. HC Rijnvliet, gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn, heeft twee kunstgrasvelden(water- en zandveld) met aan het eind van het jaar een tweede waterveld. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van iedere speler. Meer informatie over HC Rijnvliet is beschikbaar via www.hcrijnvliet.nl.

Meer berichten