Open Dag in het Johannes Hospitium Vleuten

VLEUTEN - Zaterdag 17 maart is er een Open Dag in het Johannes Hospitium Vleuten. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u welkom om te komen kijken in het hospice. Er is een korte rondleiding, u kunt informatie vragen, koffie en thee staan klaar en er zijn lekkere hapjes gemaakt door eigen vrijwillige koks. De zorg in het hospitium bestaat niet alleen uit medische zorg maar ook zogenoemde complementaire zorg als muziektherapie en aromazorg. Op de Open Dag kunt u ook kennis maken met deze vormen van zorg.

Ook als u geïnteresseerd bent om te werken als vrijwilliger bent u van harte welkom om langs te komen. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.

Het Johannes Hospitium in Vleuten, opgericht in 1991, is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. Het hospitium biedt daarmee een ‘thuis’ voor acht gasten. Professionals en vrijwilligers werken er nauw met elkaar samen om de zorgen in die laatste fase te verlichten en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor de gast als voor de naasten. Ieder, van welke levensovertuiging of levensstijl ook, is er welkom.

Het Johannes Hospitium bevindt zich aan de rand van Vleuten in een groene omgeving. Alle kamers komen uit op de tuin die het gehele gebouw omringt.

Johannes Hospitium Vleuten, Kloosterweide 2, 3451 VN Vleuten, 030 6775013, www.hospitiumvleuten.nl.

Meer berichten