Links Conner van der Werf Midden Cor Stols Rechts Mitch Maas
Links Conner van der Werf Midden Cor Stols Rechts Mitch Maas (Foto: Michael Buyteweg)

Nieuw technisch jeugd hart bij PVCV

LEIDSCHE RIJN - Vanaf het voetbalseizoen 2018 / 2019 zal PVCV met een vernieuwde TJC gaan starten met Conner van der Werf als onderbouw TJC, Cor Stols als middenbouw TJC en nieuwkommer Mitch Maas als bovenbouw TJC. Conner van der Werf (27) zal dus de coördinatie van de onderbouw (JO7-8-9-10-11) voor zijn rekening nemen. Conner kwam twee jaar geleden over van VVIJ en heeft indruk gemaakt met zijn positieve manier van trainen en ontwikkelen. Conner zal de succesvolle onderbouw jeugdopleiding van PVCV verder structureren en professionaliseren.

Cor Stols (25) leidt ook volgend jaar de middenbouw van PVCV (JO12-13-14-15). Cor is al een aantal jaar een stuwende kracht achter de opgaande lijn van de PVCV jeugd. We verwachten dat Cor de middenbouw selecties in een aantal jaar richting divisie-niveau zal brengen. Nieuwkomer Mitch Maas (26) komt over van USV Hercules waar hij dit seizoen de trainer is van de JO19–1. Ook is Mitch nu nog Hoofd Jeugd Opleidingen bij FC Weesp en Technisch Adviseur bij sv Lopik.

Mitch heeft een TC2 opleiding van de KNVB en brengt ervaring op divisie niveau mee, naast enthousiasme en ambitie. De inwoner van Vleuterweide zal onze bovenbouw (JO16-17-19) teams naar een hoger spelniveau gaan brengen. PVCV heeft veel vertrouwen in deze vernieuwde TJC en is er van overtuigd dat de komende jaren het sportief en qua structuur de volgende stappen kan zetten als vereniging.

Meer berichten