Foto: pvdv

Gratis tennislessen bij PVDV op zondag 25 maart!

LEIDSCHE RIJN - Tennisvereniging PVDV organiseert op zondag 25 maart een kennismakingsmiddag voor nieuwe leden. Op sportpark Rijnvliet kun je van 13.00 uur tot 17.00 uur gratis meedoen aan tennisclinics, een tennisles volgen of een balletje slaan met andere deelnemers. Door de vast overkapping die uniek is in Nederland, speel je altijd droog en kun je het hele jaar door spelen. Of je nu beginner bent of tennis na jaren weer wilt oppakken, jong of oud, iedereen is welkom tijdens de Open dag.

Deelnemers worden ingedeeld op niveau. Organisator Rob van Rietschoten hoopt op een hoge opkomst. De kennismakingsdagen zijn de ideale manier om te kijken of tennis wat voor je is. Kom gezellig langs om een balletje te slaan en sfeer te proeven! Speciaal voor deelnemers aan de kennismakingsdag is er een mooie aanbieding: 8 tennislessen voor 45 euro! Daarna kun je besluiten om wel of niet lid te worden.

Wil je meedoen aan de kennismakingsdag van PVDV? Stuur dan een e-mail naar info@pvdv-utrecht.nl. Of bel naar Rob van Rietschoten: 06-23824294. Tennisclub PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, 3454, De Meern.

Meer berichten