Vrijwilligers Ida en Marijke bij Plus supermarkt De Meern
Vrijwilligers Ida en Marijke bij Plus supermarkt De Meern (Foto: Zonnebloem)

Zonnebloem verkoopt ook loten op locatie

VLEUTEN-DE MEERN - De jaarlijkse zonnebloemloterij gaat binnenkort weer van start. Zoals elk jaar zullen wij de loten bij u aan de deur verkopen maar daarnaast staan onze vrijwilligers ook op diverse locaties in Vleuten-De Meern. U kunt het werk van de Zonnebloem steunen d.m.v. het kopen van 1 of meerdere loten van 2 euro per stuk. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Op de volgende locaties kunt u onze vrijwilligers tegenkomen: zaterdag 14 april bij Albert Heijn in Vleuten, donderdag 26 april bij de zang- en kaartclubs in Vleuten, maandag 30 april bij de Cultuurcampus/ Bibliotheek Vleuterweide, zaterdag 12 mei bij de PLUS in Veldhuizen, zaterdag 16 juni op het Mereveldplein in de Meern, zaterdag 25 augustus op de markt in Vleuten en op data nog nader te bepalen in de Zonnewijzer en de Horizon in de Meern en bij de Bridgeclubs in Vleuten.

De Zonnebloem, afdeling Vleuten-De Meern-Haarzuilens zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij brengen de mensen regelmatig een bezoekje, maken een praatje en drinken een kopje koffie. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten, gaan dagjes uit en proberen zo de mensen wat ontspanning en plezier te geven. Met het kopen van een Zonnebloemlot steunt u onze activiteiten. .

Meer berichten