René Meulmeester
René Meulmeester (Foto: STEAL)

René Meulmeester brengt UnderCover naar De Meern

DE MEERN - De eerste succesvolle editie van het UnderCover Festival was afgelopen december in Muziekpodium Azotod. Een uiterst gezellige zondag waar maar liefst 5 Tribute bands het podium betraden. Bedenker én initiatiefnemer René Meulmeester organiseerde UnderCover Festival al eerder in Gorinchem. Hij heeft hierdoor een behoorlijk netwerk van tribute bands opgebouwd. Stuk voor stuk waanzinnige bands met enthousiaste bandleden die maar al te graag in de huid van hun held kruipen. Na het eerste succes van het festival in Muziekpodium Azotod kon een vervolg niet uitblijven: op vrijdag 4 mei om 20.00 uur.

René Meulmeester is erg te spreken over het muziekpodium. “Er hangt gewoon een gezellige sfeer. Je voelt je er al snel thuis”. Samen met Azotod gaat René dan ook meerdere “UnderCover Tribute Nights” organiseren. Bij UnderCover Tribute Night gaat het uiteraard om de Tributes. Maar door het op vrijdag te organiseren is het ook een plek om je werkweek af te sluiten. Niets is heerlijker dan met vrienden een drankje & dansje doen op al die bekende songs!

De eerste editie vindt plaats op vrijdag 4 mei om 20.00 uur. Met A Touch of Amy (Amy Winehouse) en STEAL (Spandau Ballet) voor slecht € 8,50 entree, heb je haast geen reden meer om niet even te komen kijken. UnderCover Tribute Night wordt vanaf mei, om de maand, op de eerste vrijdag van de maand georganiseerd in Muziekpodium Azotod.

Vrijdag 4 mei | UnderCover Night

Amy Winehouse & Spandau Ballet

Voorverkoop 8,50 euro incl. servicekosten | Deur 10,00 euro

Meer berichten