Foto: Plattelandswinkel De Haarse Gaard

Bloesemwandeling in De Haarse Gaard te Haarzuilens

BELEEF DE LENTE VAN HEEL DICHTBIJ EN MAAK EEN MOOIE BLOESEMWANDELING DOOR ONZE BOOMGAARD!

Vanaf dinsdag 24 april stellen wij onze boomgaard weer open voor het publiek. Je bent dan van harte welkom een bloesemwandeling te maken door de boomgaard.

INFORMATIEVE WANDELING

Wij hebben een wandeling uitgezet (ca. 1,5 a 2 km) door de boomgaard die je kunt maken tijdens de openingstijden van onze winkel (dinsdag t/m zaterdag van 9.00u-17.00u). Het is heerlijk vertoeven in de boomgaard! Even weg uit de hectiek van alledag geniet je van de mooie bloesem, en de natuur om je heen.

We maken meteen van de gelegenheid gebruik jullie iets te vertellen over ons bedrijf, onze boomgaard en de fruitteelt. We hebben ‘infobordjes’ gemaakt en die op de route opgehangen. Zo is de wandeling in onze boomgaard niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam!

FOTO’S

Ondertussen kun je natuurlijk de mooiste foto’s maken. Ook als de zon eens wat minder schijnt levert het de prachtigste plaatjes op. En we zouden het heel leuk vinden als je die met ons deelt, hetzij via social media, hetzij via een mail naar info@dehaarsegaard.nl. Na afloop van de bloesemwandeling heten we je graag van harte welkom in de winkel met een gratis kopje koffie of thee.

MOEDER NATUUR

Moeder Natuur gaat ondertussen gewoon door met haar werk, en zorgt ervoor dat de bloesem uiteindelijk veranderd in heerlijke appels. We verwachten een korte bloesemperiode, in verband met het zeer warme weer van de afgelopen week. De bijen zijn al goed aan het bestuiven.
Neem daarom snel de tijd om tijdens de openingstijden van de winkel van de bloesempracht te komen genieten. Voor je het weet is het weer voorbij. We heten jullie graag van harte welkom!

De toegang is gratis, graag wel eerst even melden in de winkel.
Graag tot ziens in De Haarse Gaard!

Meer berichten