Logo brugutrecht.nl


Foto: Leidsche Rijn

Jong talent uit Leidsche Rijn op het podium

Op zaterdag 19 mei gaat de viering van 20 jaar Leidsche Rijn van start. Op het net geopende Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum laat de jeugd van Leidsche Rijn van zich horen. Best veel jongeren uit LR zijn behoorlijk succesvol. Neem bijvoorbeeld de twee jongerenbandjes die optreden na de opening tussen 12 en 13 uur.

Leidsche Rijn- Magik Trick is een instrumentale hardrock/blues rockband die hard bezig is veel eigen materiaal schrijven. In 2016 en 2017 wonnen zij de publieksprijs van De Grote Prijs van Leidsche Rijn en sindsdien treden ze veel op. Electric Memories is een rocktrio dat met name inspiratie haalt uit blues- en punkrock. Na het winnen van de Grote Prijs van Leidsche Rijn namen ze in april 2017 hun eerste nummer 'Suitcase' op in Studio Moskou.

Na de muziek is het tijd voor dans. Op 19 mei zullen de dansers van de drie locaties van PM-dance in Leidsche Rijn hun skills laten zien. Bij de breakdance boys is ook Titan erbij, hij is Nederlands kampioen geworden in april 2018!

Om ongeveer 16 uur is de beurt aan Loeki, bekend van het Junior Songfestival en The Voice Kids. Zij treedt op samen met haar broer Gijs en zingt een duet met de spannende Mystery Guest. Tot slot laat DJ Wesdex nog even het dak eraf gaan tot 18.00 uur. Ook hij komt uit Leidsche Rijn en draait al jarenlang succesvol mee in het festivalcircuit.

De aftrap van 20 jaar Leidsche Rijn, 20 jaar Nieuwe Buren is onderdeel van de opening van Leidsche Rijn Centrum van 16 t/m 19 mei.

Actuele info is te vinden op www.20jaarleidscherijn.nl

Meer berichten
Shopbox