Hoog zomer Tea: ouderen en de U Pas

Op woensdag 18 juli organiseert Welzaam, in samenwerking met Bibliotheek Utrecht, Mira Media, U pas, Digiwijs en het buurtteam, een High Summer Tea, Hoog Zomer Thee.

Vleuten - Welzaam nodigt ouderen uit om met hun in gesprek te gaan over de vraag: wat hebben ouderen met een kleine beurs nodig om gelukkig, zelfstandig te wonen? De bijeenkomst is van 14.45 tot 17.00 in Buurtcentrum de Schakel in Vleuten-Dorp.

In Vleuten-De Meern wonen ongeveer 600 ouderen die het niet breed hebben. Ruim 400 van hen hebben een U pas die hen korting geeft op activiteiten en diensten. Ouderen die een U pas hebben gebruiken deze vrij weinig. Daarnaast zijn er ouderen die recht hebben op een U pas en deze niet hebben of mogelijk niet kennen. Het aanbod kan beter aansluiten en mag uitgebreider. Welzaam en de andere partijen zijn benieuwd naar uw inzichten en kennis en willen graag van en met u leren zodat we deze ouderen beter van dienst kunnen zijn.

Welzaam werkt samen met onder meer de Bibliotheek Utrecht, Mira Media, U pas, Digiwijs, het buurtteam voor deze bijeenkomst. Na de zomer willen zij als partners gericht ouderen met een kleine beurs bezoeken met een voor hen aantrekkelijk en passend aanbod.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden