De verkoop van tweedehands kinderboeken is vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Foto Frank Peek.
De verkoop van tweedehands kinderboeken is vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Foto Frank Peek. (Foto: Frank Peek)

Bruikbare kinderboeken gezocht voor boekenmarkt

De verkoop van tweedehands kinderboeken is een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Regio - Brede School Het Zand is hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden. Afgelopen jaar kregen zij een geweldige respons op onze omroep. Dus mocht u aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben wilt u dan, met vermelding van emailadres en telefoonnummer, een berichtje sturen naar h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl. Er wordt dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken. De kinderboekenmarkt vindt plaats in en rondom het pand van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 3 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek: Vriendschap! Iedereen is van harte welkom! Kijk voor overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolhetzand.nl

Meer berichten