Opstap orkest De Bazuin De Meern
Opstap orkest De Bazuin De Meern (Foto: A. Silvester)

Muzikanten gezocht!

Muzikanten gezocht!

Op 3 september mocht het Opstaporkest van De Bazuin De Meern een optreden verzorgen bij Castellum Hoge Woerd bij het festival van Cultuur19 “Nieuwe Buren”. Hier liet het orkest horen dat zij al een mooie vrolijke noot kunnen spelen. Maar dit konden zij niet zonder de hulp van het publiek! Dirigente Marion Miltenburg deelde de instrumenten uit aan het publiek en het werd een super mooi samenspel.

De Bazuin De Meern is hard op zoek naar (ook gevorderde!) muzikanten van jong tot ‘oud’. Heeft u geen instrument (meer)? Bij de Bazuin De Meern kunt een instrument gratis in bruikleen krijgen (zo lang de voorraad strekt) en voor iedereen geldt een maand gratis uitproberen. Weet u niet zeker welk niveau u heeft? Kom gerust eens langs luisteren en wellicht gelijk mee spelen. Alle 3 de niveau’s zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 tot ’77’ jaar.

Het Opstaporkest repeteert van 18.30 - 19.00u. Het Leerlingenorkest 19.05 - 19.55u. Het Harmonieorkest 20.00 - 22.00u. op maandagavond. Adres: Meanderschool, Centrumlaan 1, 3454 CX De Meern. Tot snel?!

www.debazuindemeern.nl

Meer berichten