Deelnemers op de Brink
Deelnemers op de Brink (Ursula Kemp, Foto Verwonder)

Geslaagde 16e editie Haarse golf, met een record aantal flights

Vrijdag 31 augustus werd door Stichting Haarfijn de 16e editie van De Haarse golf georganiseerd. Met een record aantal flights was het de gehelde dag een waar spektakel op de Haar.

De ruim 190 gasten werden dit jaar ontvangen bij de Hofstede van de gezusters Versteeg. Na te hebben genoten van koffie met zelfgemaakte lekkernijen, bereid door de kinderen van de St. Bonifatiusschool, werden de golfers met passend vervoer zoals bootjes en skelters, naar hun startpunt gebracht.

Het parcours bestaande uit 20 holes had dit jaar een Oudhollands karakter. Naast het golfen konden de gasten ook deelnemen aan een wedstrijdje levensgroot darten, handboogschieten, appelsap persen en pruimenpit spugen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet, een optreden van Bloaskapel Vleuten en een spetterend optreden van de band Popehead.

Zowel de deelnemers van het eerste uur als de nieuwe deelnemers aan deze fantastische dag hebben het dorp Haarzuilens opnieuw van hun meest gastvrije kant gezien.

Stichting Haarfijn organiseert deze Golfdag met vrijwillige hulp van diverse ondernemers, inwoners en andere betrokkenen bij het dorp Haarzuilens. De volledige opbrengst van de dag komt ten goede aan de St. Bonifatius School te Haarzuilens

Meer berichten