Foto: Marjan Mulder

BEATLES TRIBUTE BAND ONE AFTER 909 IN DE SCHALM

DE MEERN – Zaterdag 13 oktober staat De Schalm aan de Oranjelaan 10 in De Meern in het teken van de legendarische band The Beatles. Dan treedt een van de beste Nederlandse Beatles Tribute Bands One After 909 op. De zaal gaat om 19.30 uur open en aanvang is 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf heden te reserveren via mimulder@ziggo.nl voor € 13,-per stuk. Op de dag zelf kosten kaarten aan de kassa € 16,-.

Liverpool

De zes jaar bestaande band heeft diverse keren zowel in The Cavern Club in Liverpool als in de Indra in Hamburg gespeeld, waar The Beatles zelf stonden. Bijna wekelijks treden de heren op en zij worden steeds meer gevraagd in Engeland, Duitsland en België. De band heeft een eigen fanclub met ca. 300 leden.

De jaren 60

De band heeft meer dan honderd songs van The Beatles in het repertoire waaronder uiteraard ook het nummer One After 909 waarnaar de band is genoemd. Het publiek zal 13 oktober versteld staan bij de stemmengelijkenis van One After 909 met die van de echte Beatles. Als voorproef: https://youtu.be/hGHAVPEKucw.

Meer berichten