Foto:

De bal is rond - Leon Bal

VV De Meern (zo) - Komende zondag speelt VV De Meern de eerste uitwedstrijd in de hoofdklasse uit bij Gemert. De Brabanders spelen elf dagen later thuis tegen het grote Feyenoord in het kader van de KNVB-beker. Gemert staat op dit momenten na twee wedstrijden met drie punten op de zesde plaats. Als de Merenezen een slappe start van het seizoen willen voorkomen, dan zijn de punten nu al hard nodig.

PVCV - De Vleutenaren kunnen zich plaatsen voor de tweede ronde van de districtsbeker. Dan is een punt thuis tegen RVC'33 voldoende. Maar op halve kracht spelen is waarschijnlijk niet de meest slimme optie voor deze selectie. Scherpte en hard werken zijn al jaren twee belangrijke kenmerken van PVCV. Dat zal dus ook nu weer de basis van succes moeten vormen.

UVV - Een potje om niets, zo definieerde trainer Renato Dijksterhuis de volgende wedstrijd in Amstelveen tegen Nautilus. Dat is wel een potje dat gewonnen moet worden. De andere opponenten halen grote uitslagen tegen deze ploeg. Voor UVV misschien wel goed aan het zelfvertrouwen te gaan werken met goedlopende aanvallen. Tijd ook dat de spelers zich werkelijk tonen aan de trainer voordat hij zijn beslissingen gaat maken die er in zijn eerste team mogen gaan spelen.

VV De Meern (za) - De Merenezen van trainer Richard Beekink mogen naar Zuilen voor een duel met Elinkwijk dat al een ronde verder is. VV De Meern is bij een zege zeker van de volgende ronde. Dan kan FC Breukelen de Merenezen niet meer achterhalen.

Desto - De ploeg van trainer Henri Berghoef speelt komende zaterdag thuis tegen Vriendenschaar dat nieuw is in het zaterdagvoetbal. Daarom speelt de ploeg in de laagste klasse, maar het is best een goede ploeg. Desto kan de borst natmaken. Bij een zege is ook Desto een rondje verder. Het doelsaldo is in het voordeel van de oranje/zwarten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden