Leven met Brel

'Ne Me Quitte Pas', 'Marieke', 'Amsterdam', 'Mijn Vlakke Land' en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in dit programma. Een mix van muziek en theater met persoonlijke, herkenbare verhalen. Michael Abspoel, theatermaker en jarenlang bekend als dé stem van het televisieprogramma 'Man bijt hond', brengt een originele hommage aan de grote Belgische chansonnier Jacques Brel.

Vleuten - Brel, die in de jaren vijftig, zestig én zeventig wereldwijd zoveel mensen wist te bereiken – van Parijs tot New York – sprak een universele taal die iedereen begreep en in de ziel raakte.


'Leven met Brel' gaat niet alleen over MichaelAbspoel, maar over ons allemaal. Wat betekenen de grote Brel-thema's vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid voor u?


Voor de een is dit intieme programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze artiest. 'Leven met Brel' bestaat naast de persoonlijke teksten en – uiteraard – uit de grote chansons van Brel.

Abspoel wordt begeleid door Jazz en World Music pianist Marc Bischoff.


Aanvang van de voorstelling: 15.00 uur. De voorstelling van twee keer 45 minuten wordt onderbroken met een pauze. Kaarten zijn te koop voor: 12,50 euro. Een drankje tijdens de pauze is bij deze prijs inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar in Buurtcentrum De Shakel (Schoolstraat 11).

www.deschakel-vleuten.nl

Meer berichten