Doe ook mee met een van de computercursussen voor beginners en gevordenen.
Doe ook mee met een van de computercursussen voor beginners en gevordenen. (Foto: )

Start computercursussen

Vleuten/De Meern - In diverse buurtcentra zijn het hele jaar door computercursussen voor beginners en gevorderden. In de week van maandag 7 januari 2019 start men weer. De lessen worden gegeven in: De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten (Beginners- en gevorderdencursus- en een gevorderden plus-cursus). De Pijler, Bovenpolder 80, De Meern (Beginners- en gevorderdencursus). De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern (Beginners- en gevorderdencursus).
De cursussen zijn verdeeld in:
• Beginnerscursus: Voor wie nog geen kennis heeft van de computer. U leert omgaan met de computeronderdelen, internet, e-mail, een tekstverwerkingsprogramma en leert uw bestanden netjes te ordenen.
• Gevorderdencursus: Na aandacht voor de basis richt u zich op het online werken met de programma's die Google gratis biedt zoals My Drive, Documenten enz. en de voordelen daarvan.
• Gevorderden plus-cursus: In overleg met de cursisten zijn er vervolgcursussen met aandacht voor bijvoorbeeld een fotobewerkingsprogramma of een Excelprogramma.
U volgt de cursus 1x per week. De lessen zijn gepland van 13.00 tot 15.30 uur op maandag en dinsdag en van 9.30 tot 12.00 uur op woensdag en donderdag. De prijs (excl. het lesmateriaal) bedraagt slechts 25 euro voor 10 lessen. U kunt zich aanmelden via tel. 06-13108085 (Marcel Vos) of via het e-mailadres: digitalebruisplek@gmail.com.

Meer berichten