Lichtjesroute Leidsche Rijn

Kom helemaal in de kerstsfeer tijdens de lichtjesroute in Leidsche Rijn. Aanstaande zaterdag (15 december) organiseren zes kerken uit de regio een lichtjesroute met zang, theater, humor en lekkers. De route wordt verlicht door 1800 waxinelichtjes.

Leidsche Rijn - Vanaf 18.00 wordt de lichtjesroute gelopen. Op negen verschillende locaties kan er geluisterd en gekeken worden naar het kerstverhaal. Niet alleen Jozef en Maria, maar ook herders, schapen en een kameel zullen op het podium verschijnen.

De route van 1,8 kilometer lang start bij Castellum Hoge Woerd (Woerdplein 1) en eindigt bij de Marekerk (Zandweg 126). Het evenement is geschikt voor jong en oud en duur ongeveer 45 minuten. Deelname aan de lichtjesroute is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. De laatste wandelronde start om 20.00 uur.

De lichtjesroute wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers vanuit de kerkgemeenschappen van GKV Leidsche Rijn, De Fakkel Familiekerk, PKN De Marekerk, De Rank Leidsche Rijn, Parochie Licht van Christus en RijnWaarde. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.lichtjesrouteleidscherijn.nl en www.facebook.com/events/285764058814341.

Meer berichten