Luuk Swinkels (l) en Milco Abrahams  geven tips en tricks tijdens de masterclass.
Luuk Swinkels (l) en Milco Abrahams geven tips en tricks tijdens de masterclass. (Foto: )

Nederlands Kampioen geeft tips

Door de redactie

Trampolinespringen met Milco

Nationaal kampioen trampolinespringen Milco Abrahams geeft in een van de grootste trampolineparken van Europa een demonstratie en masterclass in freestyle trampolinespringen. Hij verzorgt op zondag 23 december demo's en een masterclass om 13:00, 14:00 en 15:00 in Jump In in The Wall in Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn - Dit trampolinepark is onderdeel van Play-in, verder bestaande uit een indoor speelparadijs met onderwaterthema en een klimpark voor fun climbing. Het trampolinepark beschikt ook onder andere over geschakelde trampolines en een slackline. "We willen iedereen die ons die dag bezoekt, de kans geven om naar verschillende demo's te kijken en tips van de allerbesten te krijgen. Daarom zijn er om 13:30, 14:30 en 15:30 ook slacklinedemo's en freerundemo's. Uiteraard kunnen onze bezoekers hier ook tips en tricks krijgen," aldus de directie.

De demo's en masterclasses zitten inbegrepen bij de reguliere toegang. Gezien de drukte van de kerstvakantie raadt men aan om op tijd een ticket te reserveren via de website www.jumpinutrecht.nl.

Kampioensduo

"We hebben ook echt wel de toppers in huis gehaald voor de demo's en masterclasses," zegt de directie. Milco Abrahams is huidig nationaal kampioen en heeft eremetaal gehaald op de crossgames (freestyle springen). Hij neemt een collega-springer mee die net zoals Milco, internationale WK-ervaring heeft. Play-in Utrecht: "Met de komst van Luuk Swinkels naast Milco Abrahams, hebben we wat het springen betreft echt een kampioensduo in huis. Bovendien gaan we in het voorjaar met ze praten over een wereldrecordpoging."

The Wall

Play-in is gevestigd in The Wall en is direct gelegen aan de A2. De eerste twee uur is parkeren gratis. Play-in is te vinden op Facebook onder @playinutrecht.nl op Instagram onder @playinutrecht.nl en @jumpinutrecht.

Play-in is een ruim half jaar open en biedt vermaak vanaf peuters tot en met volwassenen. Het indoor speelparadijs genaamd Kids-in, het trampolinepark genaamd Jump-in en het moderne klimpark genaamd Climb-in, zijn los te bezoeken of er kan een combinatieticket worden gekocht. Reserveren kan via www.jumpinutrecht.nl.

Meer berichten