Foto:

Workshop banenkansen

Begin het nieuwe jaar goed met het vinden van een nieuwe baan. Tijdens een workshop door uitzendbureau Unique in het In Between Café Leidsche Rijn kun je alles leren over banenkansen en effectief solliciteren. Geïnteresseerden zijn welkom op 8 januari in Buurtcentrum de Schakel, op de Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop is vanaf 9.15 uur, de bijeenkomst eindigt uiterlijk om 12.00 uur. De toegang voor de workshop is gratis, maar een bijdrage in de kosten is gewenst.

Leidsche Rijn - Twee medewerkers van Unique Utrecht komen vertellen hoe het uitzendbureau te werk gaat, hoe ze zich onderscheiden van andere uitzendbureaus, in welke sectoren ze actief zijn en wat op dit moment veelgevraagde functies zijn.

In het tweede deel van de workshop nemen ze ons mee in het solliciteren via internet en social media.

"We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst", aldus Unique.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag van de maand is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. Toegang is gratis.

Meer berichten