Nico Kroon Fotografie

Run for KiKa in het Máximapark

Aanstaande zondag is het zover: de tweede winterse editie van Run for KiKa. Op zondag 27 januari in het Máximapark in Utrecht zullen er ruim 1100 runners de kou trotseren en in actie komen voor Stichting Kinderen Kankervrij tijdens de Run for KiKa Winterrun

Leidsche Rijn - Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 al een welbekend begrip in ons land. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom elk jaar Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.

Run for KiKa is hét hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij. Met de Winterrun in het Máximapark lopen de deelnemers over een prachtig verlichte route, kunnen ze genieten van winterse lekkernijen en een hartverwarmend podiumprogramma. Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa!

Het terrein opent om 14.30 uur haar deuren. Om 15.30 uur wordt er afgetrapt met de KidsRun. Om 16.00 uur zal de Kanjerkroning en cheque-uitreiking plaatsvinden. Vervolgens wordt er om 16.30 uur gestart met de 10 km en gaat het programma om16.45 uur door met de 5 km. Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Zij zetten zich samen in voor meer onderzoek naar kinderkanker.

Meer berichten