Diner voor mantelzorgers

Vleuten-De Meern - Rotaryclub Utrecht Fletiomare biedt mantelzorgers ook dit jaar feestelijk diner in bonsaikassen aan. Op 8 april worden mantelzorgers en de familieleden of vrienden voor wie zij zorgen uit de regio getrakteerd op een welverdiende avond uit. "De bezuinigingen in de zorg hebben geleid tot veel meer inzet van mantelzorgers. Hierdoor raken steeds meer mantelzorgers overbelast", zo vertelt een van de initiatiefnemers Rob Kotvis. "Deze groep zetten we graag een avond in het zonnetje." Om meer deelnemers te kunnen ontvangen, is het diner in 2018 verplaatst naar de exotische kassen van Lodder Bonsai in de Harmelerwaard. Dit jaar zet de Rotaryclub in op 250 deelnemers.
Kotvis: "Zoals mantelzorgers het hele jaar voor anderen zorgen, zo zorgen wij een avond voor hen." Op maandag 8 april zal na een glaasje bubbels een heerlijk driegangendiner worden geserveerd met koffie toe. Tussen de gangen door is er muziek en entertainment, zodat het voor iedereen echt een avond uit is.
"De Rotaryclub organiseert dit bijzondere evenement volledig met vrijwilligers en sponsoren", zo vertelt Kim de Lorme. Hij is Rotarylid en cateraar en met zijn bedrijf Irene's Catering een van de hoofdsponsors. "De dankbare reacties na afloop zijn hartverwarmend", zo vervolgt De Lorme. "Daar doen we het voor en ik ben trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren!"

Wilt u ook een bijdrage leveren? Sponsoring in geld of natura (food of non-food) is nog zeer welkom! Ook is er de mogelijkheid voor bedrijven om een tafel of een koppel van twee deelnemers te sponsoren. Interesse? Neem contact op met Jan Willem Steunenberg via j.w.steunenberg@essensor.nl of bel met 06-51557884.

Meer berichten