Foto:

Café voor muziekliefhebbers

Vleuten - Per 2019 organiseert Brasserie De Brouwerij iedere derde zondag van de maand een muziekcafé met live muziek in de zaal naast het restaurant. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Brasserie De Brouwerij vindt u op de Odenveldlaan 2 te Vleuten.

Op 17 februari van 14.00 tot 17.30 uur is het volgende muziekcafé met drie live optredens. Voix vocal Group brengt vier-stemmige nummers in een eigen jasje. In het repertoire passeren onder andere Man in the Mirror van Michael Jackson, Royals van Lorde, Omarm van BLØF en Homeless van Paul Simon de revue.
Koko verzorgt Afrikaanse muzikale entertainment en geeft deze middag een workshop DJEMBE met het publiek. Er zijn een groot aantal djembe's aanwezig en iedereen die dat wil mag meedoen.en.

De Huisbrand uit Utrecht, wijk Wittevrouwen, speelt bekende en onbekende pareltjes uit de popmuziek. De drummer houdt van Abba, de toetsenman is een bluesfan, de ene gitarist gaat voor alternatieve rock en de andere voor Pink Floyd. Een tipje van de sluier: Fleetwood Mac, en Madonna.

Muzikanten kunnen zich aanmelden voor een optreden in het muziekcafé. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan bij Ben van den Tempel op 06.40594263. Ook in het restaurant kan om informatie worden gevraagd.

Meer berichten