Slotjesmuur voor geliefden

Leidsche Rijn - In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn staat deze maand een slotjesmuur voor geliefden. Geïnspireerd door de welbekende slotjesbrug in Parijs, komt er een muur waar geliefden een slotje met hun initialen kunnen ophangen. Een symbool om de liefde te vieren.

De slotjesmuur bestaat uit twee delen, naast het deel waar bezoekers hun slotjes aan kunnen ophangen, is er ook een deel waar bezoekers hun liefdesboodschap kunnen opschrijven. Bezoekers mogen hun eigen slotje meebrengen of een slotje kopen bij Schoenmakerij DenNis.

De horecaondernemers in het centrum hebben in de maand februari speciale Valentijn menu's. Daarnaast wordt er bij de winkeliers onderling een wedstrijd gehouden. Wie heeft de winkel met de leukste Valentijn etalage? Op Valentijnsdag wordt de winnaar bekend gemaakt. In samenwerking met jongeren uit Leidsche Rijn Centrum wordt er op 14 februari tussen 15:00 en 19:00 uur een gratis LRC-roos uitgedeeld aan alle bezoekers.

De liefdesslotjesmuur staat bij de ingang van de Jumbo Foodmarkt. Kijk voor meer informatie op Leidscherijncentrum.nl en houd de Facebookpagina in de gaten (www.facebook.com/leidscherijncentrum).

Meer berichten