Foto: Hans van Oosterhoudt

Train voor De Loop van Leidsche Rijn

Wilt u goed voorbereid aan de start staan van De Loop van Leidsche Rijn op 26 mei 2019 én tegelijk een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Doe dan mee aan de trainingslopen. De opbrengst gaat voor 100% naar de Roparun, die instellingen en projecten steunt om het leven van kankerpatiënten en hun familie aangenamer te maken.

Leidsche Rijn - De trainingslopen worden georganiseerd door het Roparun team #209 MAD-runners i.s.m. Loopgroep Athletic Point, Rob Druppers Running Academy en Fysio Vandaag. Tijdens drie zondagochtenden kan men onder leiding van ervaren trainers aan de slag met onder andere loopscholing, kracht, stabiliteit en snelheidstraining. Je kunt kiezen uit drie groepen, afhankelijk van de afstand die je gaat lopen bij De Loop van Leidsche Rijn Na afloop van iedere training is er een fysiotherapeut aanwezig voor vragen of een korte behandeling. Kun je niet alle trainingen? Geen probleem, je mag ook een of twee trainingen meedoen. Bovendien krijg je een trainingsschema om thuis ook lekker te kunnen trainen.

Aanmelden kan via de site van DLVLR, via rob@athletic.nl, maar ook gewoon op de dag zelf bij één van de trainers. Voor iedere trainingsloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die 100% ten goede komt aan het goede doel. Je bepaalt zelf hoeveel je bijdraagt. Betaling kan contant of met pin op de zondagochtend voor aanvang van de training.
De MAD-runners gaan dit jaar wederom deelnemen aan de Roparun en rennen in estafette van Parijs naar Rotterdam. En dit dus voor het goede doel. Hiervoor willen zij natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen, vandaar jouw bijdrage voor dit goede doel. Meer informatie over het team kun je vinden op madrunners209.nl
Dus train met ons mee en steun de MAD-runners! De trainingslopen vinden plaats op 24 februari, 24 maart en 28 april 2019. Inloop is vanaf 8.45 uur; start training om 9.00 uur. Locatie: Rob Druppers Running Academy, Europaweg 50, in Vleuten/De Meern
Voor aanmelden en meer informatie, benader rob@athletic.nl

Meer berichten