Foto: Maarten J Eykman
Foto: Maarten J Eykman (Foto: Maarten J Eykman)

Struinen in de Tuinen van Utrecht

Op zondag 7 juli 2019 vindt de tweede editie van tuinfestival Struinen in de Tuinen plaats in Utrecht. Tuinen door de hele stad veranderen voor een dag in intieme podia. Inschrijven kan tot 30 april 2019 om mee te doen met uw tuin of als artiest.

Regio - Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Utrechters hun buren met een lokale act. Muzikanten, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren stelen de show met hun voeten in het gras. Elk optreden wordt tussen 12:00 uur en 17:00 uur drie keer gespeeld en is gratis te bezoeken.
Struinen in de Tuinen is op zoek naar gastvrije stadsbewoners die hun tuinhekken open willen slaan voor buren en acts.
Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke- of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alles kan en alles mag.
Naast tuinen is de organisatie op zoek naar artiesten die hun liefde voor de podiumkunsten willen delen. Het festival verwelkomt alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren van een cabaretshow.

Opent u graag je tuinhekken voor je buren en een lokale act, of wilt u van het gras uw podium maken met een optreden? Aanmelden kan tot 30 april 2019 via www.struinenindetuinen.nl. Hier vindt u tevens meer informatie.

Meer berichten