Foto: Luuk Kramer
Foto: Luuk Kramer (Foto: Luuk Kramer)

Buurtgesprek in de regio

Evenementen zorgen voor werkgelegenheid, vermaak en ontmoeting, maar kunnen ook hinder veroorzaken voor bijvoorbeeld omwonenden. Samen met organisatoren, bewoners en andere belanghebbenden maakt de gemeente Utrecht daarom locatieprofielen. Dit zijn richtlijnen voor gebruik en bieden duidelijkheid aan bewoners over wat zij in hun buurt aan evenementen kunnen verwachten. Om de ideeën te verzamelen organiseert de gemeente buurtgesprekken op verschillende locaties.

Regio - Voor de locaties Amaliapark, Willem Alexanderpark, Berlijnplein, Máximapark én Brusselplein vindt op maandag 25 maar zo'n gesprek. Dit buurtgesprek start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
U kunt uzelf aanmelden via de volgende link: https://buurtgesprekevenementen.eev-gu.nl. Na aanmelding ontvangt u de locatie van het buurtgesprek.

Naast de genoemde locaties zijn er in de regio nog andere aangewezen evenementenlocaties. Dit zijn Strijkviertel, Waterwinpark, Dorpsplein en Haarrijnseplas.
Het buurtgesprek van maandag 25 maart zal niet over deze vier locaties gaan. De gemeente verwacht eind 2019 voor alle locaties een locatieprofiel te hebben vastgesteld.
Bent u verhinderd of wilt u meer informatie over de buurtgesprekken? Kijk dan op: www.utrecht.nl/ondernemen/evenement-organiseren/denk-mee-over-locatieprofielen-evenementen.

Meer berichten