Rebound is een rauwe en meeslepende voorstelling.
Rebound is een rauwe en meeslepende voorstelling. (Foto: )

Rebound is een dansende zoektocht naar identiteit

De Meern - In het kader van DansDonderdag zal de voorstelling Rebound van Backbone en choreograaf Alida Dors op 21 maart te zien zijn in Podium Hoge Woerd.

In een anonieme ruimte worden dansers ingesloten door muren. Zichtbaar gestript van alles wat hun een sociale identiteit geeft, ontstaat er een onderzoekende dans naar het 'zelf' en de onderliggende verhoudingen. Wat bepaalt eigenlijk wie je bent, wanneer alles wat je een identiteit geeft wegvalt? Het hier en nu is bepalend, maar herinneringen, angsten en structuren bonzen genadeloos op de muren. In hoeverre doen achtergrond, status en cultuur er toe? In 'Rebound' ontwikkelen dansers breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd hun eigen verhaal, waarin ze geconfronteerd worden met zelf opgelegde en sociale structuren. Een rauwe en meeslepende voorstelling waarin machtsverhoudingen, verlangens en geheimen voorbij komen.

De voorstelling vangt om 20.00 uur aan in Podium Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1, De Meern). Vooraf is er een gratis inleiding. Kaarten vanaf €16,00 zijn te koop via www.podiumhogewoerd.nl

Meer berichten