Het duo Vaarwater brengt mooie luisterliedjes. Foto: Jessie Kamp
Het duo Vaarwater brengt mooie luisterliedjes. Foto: Jessie Kamp (Foto: Jessie Kamp)

Luisterliedjes en fotografie

Vleuten - Op 23 maart zijn om 13.30 uur de deuren van de CultuurCampus (Burchtpoort 5 Vleuten) geopend voor het festival Koekoek030. Koekoek030 is een muziek- en kunstfestival dat ook al enkele jaren een succesformule is in Amsterdam, Rotterdam, Den Haar en Antwerpen.
Op het programma staat een optreden van het singer/songwriters duo Vaarwater en een expositie van Isabelle Cornet. Vaarwater maakt Nederlandstalige luisterliedjes over spijkerjassen, fluisteren en smaakversterkers. Verwacht een vrolijk duo met eerlijke, soms confronterende liedjes. Isabelle Cornets fotografie kenmerkt zich onder meer door haar ongebruikelijke perspectieven. Door middel drone fotografie weet zij de wereld in een ander kader te vangen en haar werk verraadt een bijzonder sterk gevoel voor compositie. De eerder aangekondigde expositie van Marco de Vente gaat niet door.

Koekoek030 wil mensen verbinden en uitnodigen om eens in een andere wijk te gaan kijken en om zo ook met kunst en muziek in aanraking te laten komen. De optreden vinden plaats op opvallende, leuke en nieuwe plekken. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl.

Meer berichten