Roche Dialogue Utrecht: personalised healthcare als gezamenlijk doel

Op 8 april wordt in Utrecht de derde Roche Dialogue gehouden over personalised healthcare. Tijdens de dialogen komt een divers publiek bij elkaar om ideeën uit te werken met als doel gepersonaliseerde zorg dichterbij te brengen. Voor Thomas Timmers is personalised healthcare het begeleiden van patiënten juist op de momenten dat ze niet in het ziekenhuis zijn. Als healthcare ondernemer en promovendus ziet hij dat je juist voor en na een ziekenhuisbezoek met apps veel waardevolle data kunt verzamelen die helpen zorg op maat te bieden. Maar is de gezondheidszorg wel klaar voor een wereld waar data een steeds grotere rol spelen? En wat kunnen we doen om gezamenlijk verantwoorde, veilige en effectieve stappen te zetten?


Over deze en andere interessante vragen gaat men met elkaar in gesprek tijdens Roche Dialogue van 8 april. De Roche Dialogues worden georganiseerd voor een breed publiek, waaronder zorgverleners, ziekenhuisbestuurders, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en healthtech bedrijven. In het eerste deel van de middag hoort men inspirerende verhalen over personalised healthcare. In het tweede deel gaat men onder leiding van moderatoren aan de slag met de dilemma's die zich rond dit thema voordoen.


De derde Roche Dialogue vindt plaats op maandag 8 april in Metaal Kathedraal in Utrecht. De sprekers zijn: Herman Bennema, directeur Vektis; Wouter van Solinge, arts-onderzoeker, UMC Utrecht; Thomas Timmers, Radboud University/ IQ Healthcare; Friso de Jong, bestuurssecretaris ONVZ; Jelle van der Weijde, domeinmanager Gezond Economic Board Utrecht


Kijk voor meer informatie over de sprekers en voor aanmelding op roche.nl/rochedialogues.
 

Meer berichten