Het Houten Huis - Muziek van beneden. Foto: Saris & den Engelsman
Het Houten Huis - Muziek van beneden. Foto: Saris & den Engelsman (Foto: Saris & den Engelsman)

Festival Tweetakt neemt Podium Hoge Woerd over

De Meern - Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Op zondag 14 april neemt Tweetakt Podium Hoge Woerd compleet over, met de theatervoorstelling Muziek van Beneden.

Muziektheatergezelschap Het Houten Huis vindt dat ontroering en fantasie geen leeftijdsgrens kennen en maakt voorstellingen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Muziek van Beneden is een familievoorstelling vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek. De voorstelling gaat over een straat ver weg van de natuur, waar mensen en andere dieren dicht op elkaar wonen. Ze kennen elkaar en toch ook niet. De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. Die van daarnaast is alle dagen ziek. 's Nachts sluipt er een tijgermeisje door de straat. En een konijn geeft morgen een feest.

Voor aanvang van de voorstelling kunnen bezoekers in de foyer hier brieven naar elkaar sturen om elkaar beter te leren kennen. Na de voorstelling kunnen kinderen meedoen aan de Tweetakt Theaterworkshop om 16.30 uur.

Muziek van Beneden begint om 15.00 uur en is toegankelijk voor mensen die geen Nederlands begrijpen. Koop kaarten via www.tweetakt.nl

Meer berichten