Foto: Maarten J. Eykman / Struinen in de Tuinen

Tuinen en artiesten gezocht voor Struinen in de Tuinen Utrecht

Regio - Artiesten en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Struinen in de Tuinen. De deadline staat op 30 april en iedere soort tuin of artiest is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

Coördinator Rinske Bouwman: "Wij vinden de ontmoeting tussen Utrechtse bewoners heel belangrijk en brengen buurtgenoten graag samen. Wat is een betere manier om gezellig bij elkaar het gras plat te lopen, terwijl verrassende podiumkunsten op het gazon staan te spelen?"

De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Utrechtse artiesten een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. Vorig jaar deed er bijvoorbeeld een prachtige binnentuin mee aan de Van Asch Van Wijkkade die normaal niet voor het publiek toegankelijk is, en had de eigenaar van een tuin pal aan de Singel de tuinhekjes geopend voor een Utrechtse singer/songwriter. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via www.struinenindetuinen.nl/utrecht.

STRUINEN IN DE TUINEN Utrecht vindt plaats op zondag 7 juli van 12:00 - 17:00 uur. Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst). Zie ook: www.struinenindetuinen.nl/utrecht

Meer berichten