DURF! Afterparty 20 April

Op 20 April organiseert project DURF! de tweede editie van Afterparty na succesvolle eerste editie waar ruim 500 jongeren aanwezig waren. Het optreden van rapper Poke maakte deze avond toen helemaal af.

De Meern - Tijdens het Paasweekend zal het feestje weer losbarsten in de Azotod. De gehele avond zal in het thema staan van Jungle. Tijdens deze avond geeft de Afterparty een podium aan jonge talentvolle dj's uit de wijk die de avond zullen vullen met de beste hip-hop en urban hits. Om 00:00 uur zal het podium overgenomen worden door het bekende duo; Supergaande.

Kaarten zijn te koop via de sociale media, aan de deur of via een van de  ambassadeurs. Het feest is van 22:00 tot 03:00 uur en voor jongeren vanaf 16 t/m 25 jaar.

Project DURF in samenwerking met de Azotod, Klub19, de Vrijstaat, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Ben jij een jongere uit een van deze wijken en heb je leuke ideeën voor jongerenevenementen in jullie wijk? Neem dan contact op via een van onze sociale media's en kom vooral naar deze jungle editie van de Afterparty.

Social media Afterparty:

Facebook: AfterParty

Instagram afterparty.030

Social media DURF!:

Facebook: project DURF

Twitter: @DurfProject

Instagram: projectdurf

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden